ÉN IS FELIRATKOZHATOK?

Egy fontos kitét, hogy lakhelyed Hargita vagy Kovászna megyében legyen.

REGISZTRÁCÍÓS ÍV

írd be az elérhetőségi adataid, röviden mutasd be a vállalkozási ötleted. A lehető legrövidebb időn belül felvesszük veled a kapcsolatot!

íratkozz be most!


HOGYAN SEGÍTHETÜNK?

URBAN START 2018 több, mint egy finanszírozás. 100%-ban segítunk, hogy megvalosíthasd az állomvállalkozásod.


Mit teszünk érted?

Tudjuk, hogy nehéz elhatározni, hogy mikor és hogyan kezdj el egy vállalkozást. A Metodica ellát az összes szükséges információval ami a független aktivitás létrehozásának előnyeit illeti, és tájékoztat valamint tanácsadásban is segít még mielőtt nekikezdenél a projektnek.


Szakemberekkel való események és találkozók Kovászna és Hargita megyében.


Webinar & Ghid Romania Start -up Plus hogy részletesen megértsd hogyan juthatsz finanszírozáshoz és milyen kötelezettségeid vannak.


Online csoport a felmerült kérdeseknek és visszajelzésnek.

Folyamatos tanulás

A vállalkozás folyamatos tanulást is magával von és mi felajánlunk Önnek egy INGYENES tanfolyamot, mely 100%-ban praktikábol áll, haszontalan elmélet nélkül, melyet követően Ön rendelkezni fog a saját vállalkozásáról szóló tervével.

A TANFOLYAM ELŐNYEI:


Meglesz a saját vállalkozási terved.


Minden Modul- beleértve a vállalkozási, marketing, stratégia, törvénykezés, díjak, vagy pénzügyi terveket- felajánlja a szükséges információkat és megoldásokat a vállalkozás tervének elkészítéséhez és hogy a Start Up Plus finanszírozásának elnyeréséhez reális esélyekkel indulhass.


A vállalkozási terv kiválasztása több, mint azon válasz eldöntése, hogy pályázata finanszírozott lesz vagy nem. Amennyiben igényled, mi visszajelzéseket adunk, hogy tudd hogyan folytasd tovább: tanácsokat és ötleteket, hogy a vállakozasod sikerre vihesd.

39.000 euró

Tudjuk, hogy az elején milyen nehéz ha nincs meg a megfelelő támogatás. Mi melletted vagyunk az összes szakaszban a vállalkozásod bővítése alatt, úgy a finanszírozásban mint a szolgáltatási segítség kiváló minőségét illetően. Tehát, a támogatás összege amelyben részesülhetsz 39.000 euró.

TÁMASZ, HOGY SIKERES LEGYÉL


Neked ajánlott szakemberek akik megfigyelnek és támogatnak a 18 hónap alatt.


A Metodica hálozat kapcsolatba hoz más hozzád hasonló vállalkozókkal, akik ugyancsak az út elején állnak.


Havi események, amelyekre válaszokkal jövünk a felmerült problémáidra.


Online platform, ahol lehetőséged nyílik más résztvevőkkel kommunikálni.

Lásd, hogy kik ajánlanak!

FLAVIA MIRON Iulia
Julies Events k-Kft

BARBUS Sergiu
Party Pics K-KFT

BENCZE Fruzsina
Studio di Restauro K-KFT

SIMON Claudia
Tosmedia Productions K-KFT

FLAVIA MIRON Iulia
Julies Events k-Kft

A METODICA-val való együttműködés egy igazi támaszt jelentett nemcsak a JULIES EVENTS start-up felépítését hanem vállalkozás kiépítését illetően is. Egy Uniós forrásokból finanszírozott projekt megvalósításához számos komplex lépés szükséges, azonban a csapat tapasztalatának, professzionalizmusának és állandó elérhetőségének köszönhetően a formális folyamatokat egyszerűen és hatékonyan sikerült megoldani.

BARBUS Sergiu
Party Pics SRL-D

Sziasztok!
Szeretném megköszönni az Edukado csapat segítségét, melyet a projekt során nyújtott. A tömör és érthető magyarázatokat, az alkalmazhatóságot és a módszert, melynek köszönhetően sikerült koherensen és nehézségek nélkül megoldani az összes folyamatos átalakuláson és változáson átmenő kérelmet. Ugyanakkor köszönöm a gyors és állandó elérhetőséget ami a kéréseimre való válaszadást illeti (telefonon vagy mailen). Építőelemként, mint lehetőség megemlíteném a szolgáltatásuk Szatmár felé terjeszkedését. Akár állandó jelenléttel, akár heti ülések (vagy havi kettő) alkalmával ami jövőbeni projekteket illeti. Nagyon szépen köszönöm és Kellemes Ünnepeket kívánok!”

BENCZE Fruzsina
Studio di Restauro SRL-D

” Először is szeretném megköszönni a csapatnak a támogatást és a türelmet, melyet a 3.1 POSDRU projekt alkalmával tanúsítottak. Sikerült megoldást találniuk a problémás szituációkra, bármely esetben válaszokat ajánlottak, még annak ellenére is, hogy rengeteg kezdetleges kérdésem volt a projekttel kapcsolatosan. A projekt teljes időtartama alatt hatékonyság és professzionalizmusról tanúskodtak! ”

SIMON Claudia
Tosmedia Productions SRL-D

”A Metodica csapattal való együttműködés
Nagyon szépen köszönöm a támogatást, mely a projekt teljes lefolyása alatt nyújtottak. Nagy segítség volt, hogy az összes feltett kérdésemre időben válaszoltak (többször még ugyanarra kérdésre is :). Ezután is szeretettel fogom ajánlani és remélem, hogy még a továbbiakban is lesz alkalmunk együttműködni! Remek szakemberek vagytok, mely a kliensekkel való kapcsolatokban is tükröződik! ”

KIK VAGYUNK?

Szervezetek

”URBAN START 2018”, ”Start-up Plus nevü projekt – Városi Vállalkozás az Ország közepén cod SMIS 104649 egy olyan projekt, mely társfinanszirozója az Európai Társadalmi Alap az Emberi Tőke 2014-2020 Operációs programon keresztül.

Elsődleges kör: 3 munkahely mindenki számára O.S 3.7. a foglalkoztatottság növelése azon vállalkozók támogatásán keresztül, melyek nem mezőgazdasági, városi területen tevékenykednek a Románia Start Up Plus program, Állami támogatás (Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană program România Start Up Plus, Schema de ajutor de stat)

Romania Start Up Plus

A fenti anyag tartalma nem jelenti kötelező módon az Európai Úniós vagy a Román kormány hivatalos álláspontját.

Metodica, jogi képviselete a EDUCADO KFT, mely a személyes adatokat feldolgozza.