Povestea lui Pete Arnold si a start-up-ului ZBOR CU BALON CU AER CALD – EXPERIENTA UNICA X-BALLOON

Povestea lui Szasz Balazs Kinga
si a start-up-ului NATURA DENT

Povestea lui Szakacs Botond si a start-up-ului TINY GETAWAY

Povestea lui Lukacs Levente si a start-up-ului ARENA LUKACS

Povestea lui Sabau Henrieta si a start-up-ului HEBO TRAILERS

Povestea lui Xantus Zsolt si a start-up-ului ROMAN TANAR

Povestea lui Vas Reka si a start-up-ului MAGTAR

Povestea lui Balazs Ildiko şi a start-up-ului MASTER GROOM

CUM AJUTAM START-UP-URILE?


39.000 euro

Știm cât de greu este la început dacă nu ai susținerea potrivită. Îți suntem alături în toate etapele dezvoltării businessului tău, atât prin finanțarea pe care o vei primi, dar și prin calitatea exceptională a serviciilor suport. Practic, finanțarea de care poți să beneficiezi este de 39 000 euro.

SUSTINERE CA SA AI SUCCES


Experți dedicați care te monitorizează și te sprijină de-a lungul a 18 luni.


Rețeaua Metodica te pune în legătură cu alți antreprenori ca tine aflați la început de drum.


Evenimente lunare în care venim cu răspunsuri la problemele tale.


Platformă online unde poți să comunici cu ceilalți participanți.

Verifica cine ne recomanda!

Iulia Flavia Miron
Julies Events SRL-D

Sergiu Barbus
Party Pics SRL-D

Fruzsina Bencze
Studio di Restauro SRL-D

Claudia Simon
Tosmedia Productions SRL-D

Iulia Flavia Miron
Julies Events SRL-D

Colaborarea cu METODICA a reprezentat un sprijin real, atat pentru constructia start-up-ului JULIES EVENTS, cat si pentru consolidarea acestuia. Implementarea unui proiect finantat din fonduri europene necesita o serie de etape mai complicate, iar experienta, profesionalismul si disponibilitatea echipei de a oferi ajutor au transformat acest proces formalist intr-unul simplu si eficient.

Sergiu Barbus
Party Pics SRL-D

Salut.
Vreau sa multumesc celor de la Edukado pentru sprijinul oferit in cadrul proiectului, prin explicatiile clare si concise, pentru adaptabilitate si pentru modul in care au reusit sa transmita intr-un mod coerent si cursiv toate solicitarile aflate intr-o continua transformare si modificare. De asemenea multumesc pentru promtitudinea si disponibilitatea cu care au raspuns solicitarilor mele (telefonice sau pe email). Ca si element care ar aduce o imbunatatire as mentiona posibilitatea de a-si extinde serviciile si spre Satu Mare, prin asigurarea unei prezente/sedinte saptamanale (sau macar bilunare) in cadrul unor proiecte viitoare. Mersi mult si va doresc Sărbători Fericite.”

Bencze Fruzsina
Studio di Restauro SRL-D

” In primul rând vreau sa multumesc echipei pentru sprijinul si rabdarea de care au dat dovada in proiectul 3.1 POSDRU. Au reusit sa solutioneze situatiile problematice, mi-au oferit raspunsuri in orice situatie, chiar daca am avut foarte multe intrebari de incepator in legatura cu proiectul. Au dat dovada de eficienta si profesionalism pe toata desfasurarea proiectului! ”

Claudia Simon
Tosmedia Productions SRL-D

”Colaborarea cu echipa Metodica
Multumesc mult pentru sprijinul acordat pe tot parcursul proiectului! A fost de mare ajutor să mi se răspunda in timp util la toate intrebarile (chiar de mai multe ori la aceeasi intrebare uneori :) ). O sa va recomand cu mare drag in continuare si sper sa mai colaboram! Sunteti profesionisti si acest lucru se vede in relatia cu clientii.”

CINE SUNTEM?

Organizații

Proiectul cu acronimul ”URBAN START 2018”, ”Start-up Plus - Antreprenoriat Urban în Centrul Țării” cod SMIS 104643 este un proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020; Axa prioritară 3 Locuri de muncă pentru toți; O.S 3.7. Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană, program România Start Up Plus, Schema de ajutor de stat România Start Up Plus.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Metodica, reprezentat juridic de SC EDUKADO SRL, este operator de date cu caracter personal.