200.000 €
PENTRU MICROINTREPRINDERI URBANE

CODURI CAEN ELIGIBILE

Finantarea "200.000 € pentru microintreprinderi urbane" (POR 2.1A) este potrivita pentru tine daca:

 • 1. Firma ta se incadreaza in categoria microintreprinderilor si a fost infiintata cel tarziu la data de 3 ianuarie 2018.
 • 2. In anul 2018 ai avut sau acum ai cel putin 1 angajat cu norma intreaga pe perioada nedeterminata si a obtinut profit din exploatare in anul 2018.

10 PASI in care poti sa iti calculezi sansele proiectului tau

 • 1. Doresti sa realizezi o investitie in mediul urban într-unul din judetele?
 • 2. Investitia ta vizeaza o activitate finantabila care se regaseste in lista de aici?
 • 3. Dupa realizarea investitiei numarul mediu al salariatilor firmei tale va creste cu 5 sau mai multi angajati?
 • 4. Esti dispus sa aduci aport propriu de aproximativ 40.000 euro, pe langă cei 200.000 euro pe care ii poti primi ca finantare?
 • 5. Investitia ta aduce un element nou in afacerea ta sau o imbunatatire semnificativa?
 • 6. Valoarea investitiei (max.200.000 euro) nu este mai mare decat dublul cifrei tale de afacere?
 • 7. Vei proteja mediul si vei utiliza surse regenerabile (alternative) de energie: energia solara (utilizata la producerea de caldura sau la furnizarea de energie electrica prin sisteme fotovoltaice); energia eoliana; hidroenergia; biomasa (biodiesel, bioetanol, biogaz); energia geotermala?
 • 8. Vei angaja persoane cu dizabilitati?
 • 9. Ai realizat investitii si ai primit finantări de min. 15.000 de euro din fonduri nerambursabile (UE, finantări guvernamentale, fonduri norvegiene etc.) in ultimii 3 ani ?
 • 10. Investitia ta va fi realizata intr-o resedintă de judet sau o intr-o statiune turistica ?


 • RASPUNSURI CU DA


  Ideea ta de afacere a adunat raspunsuri DA. Sunt sanse mari pentru a obtine finantarea! Sunt sanse medii pentru a obtine finantarea. Sunt sanse slabe pentru a obtine finantarea.

  Acum ca ti-ai calculat sansele te invitam sa ne contactezi pentru a-ti oferi informatii suplimentare pentru obtinerea acestei finantari, inclusiv toate conditiile pentru obtinerea punctajului maxim. Scrie-ne pe adresa office@metodica.ro sau completeaza formularul de contact, iar unul dintre consultantii Metodica va lua legatura cu tine in cel mai scurt timp.

  Programeaza o intalnire


Ce inseamna microintreprindere?

Microintreprindere inseamna: firme care au avut un numar mediu de angajati mai mic de 10 si cifra de afaceri anuala neta sau active totale de pana la 2 milioane €.

Conditii dataliate ale finantarii gasesti aici.

Pentru o oferta mai detaliata te rugam sa ne contactezi

CONTACTEAZA-NECine ne recomanda?

Best Printing

Proiect finantat prin POR 2.1A "Cresterea competitivitatii societatii Best Ernst S.R.L. prin achizitionarea de echipamente de ultima generatie utilizate in prestarea serviciilor fotografice"

"Nu am decat cuvinte de lauda despre echipa Metodica. Am inceput colaborarea cu ei in anul 2016 si am implementat cu succes proiectul alaturi de ei. Sunt o echipa dinamica, proactiva, ne au raspuns prompt si cu rabdare la fiecare solicitare pe care am avut. Recomand serviciile lor cu incredere.”

Ernszt Florin-Iacob, Director General BEST ERNST S.R.L

Spedtrans Marina

Proiect finantat prin POR 2.1A: “Construire service auto si imprejmuire”

"Devotament, profesionalism si implicare. Apreciez foarte mult munca depusa la elaborarea cererii de finantare si corectitudinea raspunsurilor, etica profesionala"

Adrian – Marin Turus, Director General SPEDTRANS MARINA S.R.L

Deltamed

Proiect finantat prin POR 2.2 "Extinderea capacitatii de productie a SC DELTAMED SRL"