POT SA MA INSCRIU SI EU?

O condiție importantă este să ai domiciliul în județul Bistrița-Năsăud sau Cluj.

FORMULAR DE INREGISTRARE

Lasă-ți datele de contact și prezintă-ne pe scurt ideea ta de afaceri în formularul de înscriere alăturat. Te vom contacta în cel mai scurt timp!

Înscrie-te acum!


CUM TE AJUTAM?

START 300 este mai mult decât finanțare. Ai susținerea noastră 100% ca să realizezi businessul tău de vis.


Afla ce facem pentru tine

Știm că e greu să te hotărăști când și cum să începi o afacere. Echipa Metodica îți oferă toate informațiile necesare cu privire la beneficiile demarării unei activități independente și te pregătește cu informații și consiliere chiar înainte de a începe.


Evenimente și întâlniri cu specialiști în județele Cluj și Bistrița-Năsăud.


Webinar & Ghid Romania Start-up Plus, ca să înțelegi în detaliu cum accesezi finanțarea și ce obligații ai.


Grup online pentru întrebările
tale și feedback.

Invatare continua

Antreprenoriatul înseamnă și învățare continuă, iar noi îți oferim un curs de antreprenoriat GRATUIT, 100% practic, lipsit de teorie inutilă, la finalizarea căruia vei avea propriul plan de afacere.

BENEFICIILE CURSULUI:


Vei avea propriul plan de afacere.


Fiecare modul – inclusiv cele de business, marketing, strategie, legislație și taxe sau planificare financiară – îți va oferi informații și soluții pentru a face munca de teren necesară pentru planificarea business-ului tău și pentru a avea șanse reale de a obține finanțare prin Romania Start-up Plus .


Selecția planurilor de afacere va fi mai mult decât un răspuns de tipul “finanțat” sau “nefinanțat”. Îți vom oferi feedbackul de care ai nevoie, ca să știi ce să faci mai departe: sfaturi și idei pentru a duce afacerea către succes.

Finantare nerambursabila

31.000 euro

Știm cât de greu este la început dacă nu ai susținerea potrivită. Îți suntem alături în toate etapele dezvoltării afacerii tale, atât prin finanțarea pe care o vei primi, dar și prin calitatea excepțională a serviciilor suport. Practic, finanțarea de care beneficiezi este de 31.000 euro.

SUSTINERE CA SA AI SUCCES


Experți dedicați care te monitorizează și te sprijină de-a lungul a 18 luni.


Rețeaua Metodica te pune în legătură cu alți antreprenori ca tine aflați la început de drum.


Evenimente lunare în care venim cu răspunsuri la problemele tale.


Platformă online unde poți să comunici cu ceilalți participanți.

Verifica cine ne recomanda!

Iulia Flavia Miron
Julies Events SRL-D

Sergiu Barbus
Party Pics SRL-D

Fruzsina Bencze
Studio di Restauro SRL-D

Claudia Simon
Tosmedia Productions SRL-D

Iulia Flavia Miron
Julies Events SRL-D

Colaborarea cu METODICA a reprezentat un sprijin real, atat pentru constructia start-up-ului JULIES EVENTS, cat si pentru consolidarea acestuia. Implementarea unui proiect finantat din fonduri europene necesita o serie de etape mai complicate, iar experienta, profesionalismul si disponibilitatea echipei de a oferi ajutor au transformat acest proces formalist intr-unul simplu si eficient.

Sergiu Barbus
Party Pics SRL-D

Salut.
Vreau sa multumesc celor de la Edukado pentru sprijinul oferit in cadrul proiectului, prin explicatiile clare si concise, pentru adaptabilitate si pentru modul in care au reusit sa transmita intr-un mod coerent si cursiv toate solicitarile aflate intr-o continua transformare si modificare. De asemenea multumesc pentru promtitudinea si disponibilitatea cu care au raspuns solicitarilor mele (telefonice sau pe email). Ca si element care ar aduce o imbunatatire as mentiona posibilitatea de a-si extinde serviciile si spre Satu Mare, prin asigurarea unei prezente/sedinte saptamanale (sau macar bilunare) in cadrul unor proiecte viitoare. Mersi mult si va doresc Sărbători Fericite.”

Bencze Fruzsina
Studio di Restauro SRL-D

” In primul rând vreau sa multumesc echipei pentru sprijinul si rabdarea de care au dat dovada in proiectul 3.1 POSDRU. Au reusit sa solutioneze situatiile problematice, mi-au oferit raspunsuri in orice situatie, chiar daca am avut foarte multe intrebari de incepator in legatura cu proiectul. Au dat dovada de eficienta si profesionalism pe toata desfasurarea proiectului! ”

Claudia Simon
Tosmedia Productions SRL-D

”Colaborarea cu echipa Metodica
Multumesc mult pentru sprijinul acordat pe tot parcursul proiectului! A fost de mare ajutor să mi se răspunda in timp util la toate intrebarile (chiar de mai multe ori la aceeasi intrebare uneori :) ). O sa va recomand cu mare drag in continuare si sper sa mai colaboram! Sunteti profesionisti si acest lucru se vede in relatia cu clientii.”

CINE SUNTEM?

Organizații

Proiectul cu acronimul ”START 300”, ”MAGISTRALA DE ANTREPRENORIAT în Regiunea Nord-Vest” cod SMIS 105858 este un proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020; Axa prioritară 3 Locuri de muncă pentru toți; O.S 3.7. Creșterea ocupării prin susținerea întreprinderilor cu profil non-agricol din zona urbană, program România Start Up Plus, Schema de ajutor de stat România Start Up Plus.

Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziţia oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României. Metodica, reprezentat juridic de SC EDUKADO SRL, este operator de date cu caracter personal.